Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα καλύτερα sites για τις αγορές των γιορτών!

Τα καλύτερα sites για τις αγορές των γιορτών!

Βρήκαμε και σας προτείνουμε sites για να καταπλήξετε με τα πιο εντυπωσιακά δώρα, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

 

 

Φέτος αγοράστε δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το internet! Ξεκούραστα, με αμέτρητες επιλογές και από όλο τον κόσμο αφού πλέον όλο και περισσότερα διαδικτυακά καταστήματα στέλνουν προϊόντα στην Ελλάδα χωρίς μεγάλο κόστος μεταφοράς.

  To NewsIt σας προετείνει μερικά από τα καλύτερα για τα ψώνια σας τις γιορτές!

Η γνωστή  βρετανική μάρκα Topshop, στην οποία θα βρείτε μεταξύ άλλων και συλλογές της Kate Moss και του διάσημου σχεδιαστή Christopher Kane είναι εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν τη μόδα ! Στο site www.topshop.com θα βρείτε μοδάτα γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! Μεταφορικά έξοδα για Ελλάδα: 5,6 ευρώ.

Από το topshop διαλέξαμε το …προχωρημένο μποτάκι

με τρούκς Christopher Kane με τιμή: 100 ευρώ!

Το site www.shoe-shop.com είναι το ιδανικό για άντρες και γυναίκες που λατρεύουν τα παπούτσια! Γνωστές μάρκες σε πολύ καλές τιμές! Μεταφορικά έξοδα για Ελλάδα: 6,7 ευρώ

Από το shoe-shop διαλέξαμε αντικό παπούτσι Diesel 72 ευρώ

 

Στο site www.giftsnideas.com μπορείτε να βρείτε έξυπνες ιδέες για δώρα όπως παιχνίδια, κρασιά, λουλούδια και μινιατούρες επώνυμων αρωμάτων! Μεταφορικά έξοδα για Ελλάδα: 5,5 ευρώ

Εδώ επιλέξαμε το άρωμα Flower του οίκου Kenzo σε μινιατούρα: 6,05 ευρώ

Στο site www.outlets-online.net θα βρείτε ρούχα επώνυμων σχεδιαστών για εκείνες που λατρεύουν το κομψό και επώνυμο ντύσιμο σε καταπληκτικές τιμές! Μεταφορικά έξοδα για Ελλάδα: 0 ευρώ!

 
Προτείνουμε Φόρεμα με πτυχώσεις DKNY 86 ευρώ.

Στο site www.pooz.com μπορείτε να βρείτε επώνυμα ρούχα και παπούτσια για άντρες και γυναίκες σε μειωμένες τιμές! Μεταφορικά έξοδα για Ελλάδα: 0 ευρώ!

Από το Pooz διαλέξαμε αντρικό λευκό μπλουζάκι Dsquared: 80 ευρώ

Στο ελληνικό site www.e-outlet.gr  θα βρείτε επώνυμα αντρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε τιμές έκπληξη! Μεταφορικά έξοδα για Ελλάδα για αγορές κάτω των 100 ευρώ: 8 ευρώ.

Μας άρεσε η γκρι γούνινη τσάντα Lollipops μόνο με 20 ευρώ!

Καλές αγορές!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε