Lifestyle

Τα χειρότερα sneakers του κόσμου αυτή την εβδομάδα

Όταν ξεκίνησε η τάση των “άσχημων” sneakers, κάνεις δεν πίστευε ότι θα κρατήσει τόσο πολύ και ότι θα έχει τόση μεγάλη επιρροή, ωστόσο τα ογκώδη, υπερβολικά, φουτουριστικά και πολλές φορές τερατώδη sneakers, συνεχίζουν να κατασκευάζονται και να κουράζουν τα μάτια μας.

Αυτό που πολλές φορές αναρωτιόμαστε όταν βλέπουμε μερικά από αυτά είναι: “Τι είχε στο κεφάλι του αυτός που τα σχεδίασε;” Όλα ξεκίνησαν με το Triple S της Balenciaga, το οποίο κατά την γνώμη μας είναι το πιο όμορφο “άσχημο” sneaker, ωστόσο βρήκε μιμητές σε αρκετά brands, με αντιγραφές που πολλές από αυτές θα λέγαμε ότι ήταν αποτυχημένες.

Διαβάστε περισσότερα στo perpetual.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα