Lifestyle

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν μπορώ να κάνω δώρο ρούχο σε γυναίκα, αν δεν την έχω μαζί μου

«Σε γυναίκα μην τολμάτε να της παίρνετε δώρο, εκτός κι αν είναι μονόπετρο», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράστασης «OK Boomer», ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο ηθοποιός, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι γουρλής, ότι δεν είναι προληπτικός, ενώ μίλησε και για το πώς κάνει ένα δώρο σε μια γυναίκα.

«Καλή χρονιά και εύχομαι το 2024 να είναι πολύ ωραίο. Στο σπίτι μας κέρδισε το φλουρί ο μικρός εγγονός, δεν ήταν στημένο.

Δεν είμαι προληπτικός για το ποιος θα μου κάνει ποδαρικό. Νομίζω ότι εγώ είμαι γουρλής», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να κάνω δώρο σε γυναίκα ρούχο, αν δεν την έχω μαζί μου, γιατί είναι οι πιο περίεργες του κόσμου. Μπορεί να της πάρεις κάτι καταπληκτικό και να μην το βάλει ποτέ.

Όταν θέλω να πάρω δώρο στη Σμαράγδα, την παίρνω μαζί μου.

  

Σε γυναίκα μην τολμάτε να της παίρνετε δώρο, εκτός κι αν είναι μονόπετρο. Αν και εκεί, μπορεί να της αρέσει το άλλο από αυτό που πήρες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,
Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του Sean Diddy Combs: Κακοποιούσε γυναίκες εκμεταλλευόμενος τη φήμη του – Έδινε χρήματα για σεξ με την πρώην του
Τι κατέθεσαν οι δύο πρώτοι μάρτυρες στο δικαστήριο για τον 55χρονο μεγιστάνα της χιπ-χοπ που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για εκβιασμό και sexual trafficking - Όσα έγιναν την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας
Δίκη Sean "Diddy" Combs