Lifestyle

Θοδωρής Αθερίδης: «Για κάθε σύγχρονο άνθρωπο, η εποχή μας είναι άσχημη»

«Τα τελευταία χρόνια τα έχω κάνει όλα αχταρμά» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αθερίδης

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε μπροστά στις κάμερες λίγες μέρες πριν τα φετινά Χριστούγεννα. Ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια, αλλά και για τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής, μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που τον συνάντησαν το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου του 2024.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο» και δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν.

«Τα τελευταία χρόνια τα έχω κάνει όλα αχταρμά. Ποτέ δε θα είναι καλή η εποχή μας. Για κάθε σύγχρονο άνθρωπο η εποχή μας είναι άσχημη. Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ μέσα στην εποχή» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης μπροστά στις κάμερες.

Πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στον Θέμη Γεωργαντά για τα 22 χρόνια κοινής πορείας με την σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να δώσουν τέλος στην σχέση τους, καθώς δεν τους συνδέουν κοινή περιουσία ή ένα παιδί, τα οποία θα δυσχέραιναν έναν χωρισμό.

«Είμαστε 22 χρόνια μαζί. Μακροημερεύουμε χωρίς παιδιά, χωρίς κοινά δάνεια. Δεν έχουμε πράγματα που να μας έχουν δέσει και να μας κρατάνε από τον λαιμό. Αυτό έχει δώσει μεγάλη ελευθερία στην σχέση μας. Εγώ με την Σμαράγδα μπορούμε να χωρίσουμε σε δέκα λεπτά».

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποφοίτησε απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 1987. Στα τέλη του 1990 δημιούργησε μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το μουσικό γκρουπ «Άγαμοι Θύται», για χάρη του οποίου κατέβηκε στην Αθήνα, στην οποία διαμένει πλέον μόνιμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
13
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου