Lifestyle

Τζέσικα Άλμπα και Κας Γουόρεν πήραν διαζύγιο μετά από 17 χρόνια γάμου

Τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν αρχίσει να φαίνονται αρκετό καιρό τώρα καθώς η Τζέσικα Άλμπα δεν φορούσε την βέρα της σε πολλές εμφανίσεις

Η Τζέσικα Άλμπα και ο Κας Γουόρεν αποφάσισαν μετά από 17 χρόνια γάμου να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι λόγοι που οδήγησαν την Τζέσικα Άλμπα και τον Κας Γουόρεν στο διαζύγιο δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ σύμφωνα με το TMZ ήτταν κοινή απόφαση παρά το γεγονός πως πέρασαν μαζί τις γιορτές, ενώ και οι δυο δηλώνουν πως απόλυτη προτεραιότητά θα είναι πάντα τα παιδιά τους.

Τα σύννεφα στη σχέση τους είχαν αρχίσει να φαίνονται αρκετό καιρό τώρα καθώς η Τζέσικα Άλμπα δεν φορούσε την βέρα της σε πολλές εμφανίσεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός γνώρισε Κας Γουόρεν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four», όπου εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη και τρια χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν.

Ο γάμος έγινε το 2008 σε στενό κύκλο στο Μπέβερλι Χιλς με την Τζέσικα Άλμπα να είναι έγκυος στο πρώτος τους παιδί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου