Lifestyle

Χίλαρι Νταφ: Μόλις έγινε μαμά εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού

Η Χίλαρι Νταφ στέλνει ενθαρρυντικό μήνυμα ενάντια στην πανδημία. Αποκάλυψε στους θαυμαστές της ότι εμβολιάστηκε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Η Χίλαρι Νταφ έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που έκανε το εμβόλιο στο κέντρο εμβολιασμού. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια ακολούθησε το παράδειγμα πολλών διασημοτήτων που έχουν κάνει το εμβόλιο.

Η Χίλαρι Νταφ πήρε την απόφαση και εμβολιάστηκε σχεδόν ένα μήνα μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού, Μέι Τζέιμς Μπέαρ. Το κοριτσάκι της γεννήθηκε στις 24.03.21 και είναι ο δεύτερος καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Μάθιου Κόμα.

Τον Ιούνιο του 2018 γέννησε το πρώτο παιδί τους, ενώ η ίδια έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο της γάμο. Ο τοκετός έγινε στο σπίτι τους, μέσα σε νερό, σύμφωνα με το HELLO USA.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλέκος Συσσοβίτης: «Από μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα, 12 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή»
«Όταν έβλεπα τον πόνο των ανθρώπων από πολύ μικρή ηλικία και τον ένιωθα και εγώ πάνω μου, όταν τα πράγματα δυσκόλευαν έπρεπε να ’χω μια θετική σκέψη» λέει ο ηθοποιός
Αλέκος Συσσοβίτης
10