Lifestyle

Χριστίνα Αλεξανιάν: Κάνει δημόσια έκκληση για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη εν μέσω κορονοϊού

Την πρωτοβουλία της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» να προσφέρει ένα πιάτο φαγητό σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στηρίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν μέσα από τα social media.

Η γνωστή ηθοποιός, την οποία είδαμε στην αρχή της φετινής σεζόν στο sequel της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω τιμής», στον Σκάι, κοινοποίησε την ανακοίνωση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Διαβάστε στο TLIFE τι έγραψε η Χριστίνα Αλεξανιάν στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Καράβας για τη σύζυγό του: «Την κυνηγάω ακόμα την Ραφαέλα, τα παιδιά έχουν δυναμώσει τον έρωτά μας»
«Προσωπικά τη θέλω ως γυναίκα, την ποθώ πάρα πολύ ως γυναίκα και νομίζω αυτό είναι το μυστικό για να θέλεις να μείνεις δίπλα στον άνθρωπο σου» λέει ο Γιώργος Καράβας
Ραφαέλα Ψαρρού - Γιώργος Καράβας
1