Lifestyle

Χρήστος Φερεντίνος: Συγκινητικό μήνυμα με μια τρυφερή φωτογραφία για το σκυλάκι του που πέθανε

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Φερεντίνο καθώς το σκυλάκι του, ήταν όπως έγραψε μέλος της οικογένειάς του

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποχαιρετάει το σκυλάκι του που έφυγε από τη ζωή. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα από την τελευταία τους βόλτα. Για χρόνια η «Λόρα» ήταν μέλος της οικογένειας. Είχε κερδίσει τόσο τον ίδιο, όσο και την Σοφία Παυλίδου. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και το τέλος έδειχνε αναπόφευκτο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε γνωστό το βράδυ της Κυριακής (09-02-2025) πως έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι του. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σκυλάκι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας τρυφερά λόγια για εκείνο:

«Πηγαίνοντας προς τον κτηνίατρο για μια ακόμη φορά, η Λόρα καθόταν ανόρεχτη χωρίς ενέργεια και διάθεση στη θέση του συνοδηγού! Ήμουν σίγουρος όμως τι θα την έκανε να χαρεί!! Άνοιξα το παράθυρο και αμέσως τινάχτηκε και άρχισε να απολαμβάνει αχόρταγα τη θεά και τις μυρωδιές απ’ έξω!» γράφει ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Ήταν η τελευταία φορά που άνοιγα το παράθυρο και αυτή σηκωνόταν στα δύο της ποδαράκια τόσο χαρούμενη!! Μετά από λίγες ώρες, έκλεισε τα ματάκια της! Είναι μια μέρα θλίψης και για μένα και για τη Σοφία και για τον Κώστα και τον Δημήτρη! Η Λόρα ήταν μέλος της οικογένειας μας» έγραψε ο παρουσιαστής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Ferentinos (@ferentinos_christos)

Σχετικά με τον χωρισμό του από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, τον χαρακτήρισε στις αρχές του 2025 «βελούδινο» και τόνισε πόσο προσπάθησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους σε ένα επίπεδο που να μην εκθέτει τις αρνητικές πλευρές τους. «Ήταν βελούδινος ο χωρισμός μας. Στον χωρισμό φαίνεται και η ποιότητα της σχέσης τελικά».

«Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι πάντα βελούδινο. Το πόσο πληγώθηκε ο καθένας είναι μια άλλη ιστορία. Το τι βγάλαμε προς τα έξω και το δουλέψαμε, έπρεπε να είναι αυτό, το διαχειριστήκαμε και το βγάλαμε πολιτισμένα, δεν μπορείς να ξεκατινιάζεσαι και να βγάζεις την κακή σου πλευρά» σημείωσε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι