Φαντασία, εμπειρία και εξαιρετική πρώτη ύλη… Αυτά τα τρία στοιχεία κάνουν έναν καλό σεφ και ένα υψηλής αισθητικής εστιατόριο να ξεχωρίσουν και γιατί όχι… να κατακτήσουν ένα από τους πολυπόθητους Χρυσούς Σκούφους. Η απονομή των φετινών Χρυσών Σκούφων έγινε πριν λίγες μέρες (Δευτέρα 21 Μαρτίου) στο κέντρο της πόλης και το “παρών” έδωσε όλη η κοσμική Αθήνα.
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, το Ball Room του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρεταννία” γέμισε επώνυμες παρουσίες από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο, αλλά και σεφ από τα πιο εκλεκτά εστιατόρια της Ελλάδας που απόλαυσαν τη ξεχωριστή βραδιά και δοκίμασαν ένα υψηλού επιπέδου δείπνο. Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου, η βουλευτής και πρώην υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Χρήστος Λούλης… Δείτε φωτογραφίες στο TLIFE