Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Ζέτα και οι επαφές για το «Πρωινό Mou»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Μπορεί να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο αφού η Ζέτα Μακρυπούλια δεν τα βρήκε με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το «Dancing with the stars», αλλά ίσως να μην είναι για πολύ εκτός τηλεοπτικού πλατό.

Όπως είναι γνωστό η ηθοποιός μετά το «διαζύγιό» της με το Μαρούσι έκανε επαφή με στελέχη του MEGA για το καινούργιο talent show που σκοπεύουν να βγάλουν στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2014. Επειδή όμως, δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το ποιο συγκεκριμένα project θα πάρουν στη Μεσογείων δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συνάντηση για αυτό. Αντίθετα όμως, στην επαφή που είχε γίνει με τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν τέθηκε μόνο το talent show!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Όπως ήταν λογικό, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το MEGA τα στελέχη του προσέγγισαν και βολιδοσκόπησαν αρκετά πρόσωπα. Ένα από αυτά όμως, που μίλησε απευθείας με τον Πέτρο Μπούτο ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο τότε διευθυντής προγράμματος του σταθμού πρότεινε στη Ζέτα να παρουσιάσει το «Πρωινό Mou», ενώ μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, σκοπός του ήταν να την «παντρέψει» στον αέρα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ωστόσο οι απαντήσεις και των δύο ήταν αρνητικές, καθώς είχαν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Μακρυπούλια είχε ήδη ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση «Sugar – Μερικοί το προτιμούν καυτό», ενώ ο Καπουτζίδης έχει… πέσει με τα μούτρα και γράφει το σενάριο για την καινούργια τηλεοπτική σειρά.

Έτσι το σχέδιο του Πέτρου Μπούτου με τη Ζέτα στην πρωινή ζώνη δεν μπόρεσε να επιτευχθεί, αφού η ηθοποιός δεν μπορούσε λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Αλλά, παρά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το MEGA, ίσως ευδοκιμήσει η συνεργασία για το talent show που ετοιμάζουν στη Μεσογείων και τον Φεβρουάριο δούμε τη Ζέτα Μακρυπούλια να μας καλησπερίζει μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Άλλωστε η ηθοποιός έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ καλά και στο ρόλο της παρουσιάστριας, οπότε είναι σίγουρο ότι δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό εκτός…! Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι παρά τα όσα λέγονται και γράφονται για συνεργασία της με τον ALPHA, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έως τώρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη επαφή με στελέχη του καναλιού της Κάντζας, αφού άλλωστε δεν έχουν να της προτείνουν κάτι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε