Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Λάτσιος και Μπούτος… στο ίδιο τραπέζι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τηλεοπτική «βόμβα» έσκασε χθες με την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το MEGA. Πρώτα μέσα από το Newsit δημοσιοποιήσαμε το «διαζύγιο» του διευθυντή προγράμματος με το σταθμό της Μεσογείων, παρά το ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Από χθες λοιπόν, παράλληλα με την είδηση της αποχώρησης του Πέτρου Μπούτου υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέτρο Μπούτο να πηγαίνει στον ΑΝΤ1, ώστε να αναλάβει διευθυντής προγράμματος του σταθμού, στη θέση του Γιάννη Λάτσιου. Όπως όμως, έγραψα και χθες, δημοσιοποιώντας την «παραίτηση “βόμβα”» του Πέτρου Μπούτου, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τουτέστιν ο Πέτρος Μπούτος δεν πάει στον ΑΝΤ1 για να αναλάβει διευθυντής προγράμματος στη θέση του Γιάννη Λάτσιου.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σύντομα ο Γιάννης Λάτσιος και ο Πέτρος Μπούτος θα συνεργαστούν, αφού πράγματι ο πρώην διευθυντής προγράμματος του MEGA πρόκειται να συνεργαστεί με τον Όμιλο ΑΝΤ1. Μετά από χρόνια… ανταγωνισμού, ο ένας απέναντι από τον άλλο, τα δύο έμπειρα στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς θα συνεργαστούν στον Όμιλο ΑΝΤ1, αφού ο Γιάννης Λάτσιος θα παραμείνει διευθυντής προγράμματος του σταθμού, ενώ ο Πέτρος Μπούτος θα εργαστεί στις τηλεοπτικές επιχειρήσεις του Ομίλου εκτός Ελλάδος. Όπως είναι γνωστό ο Όμιλος ΑΝΤ1 δραστηριοποιείται έντονα και επιτυχώς και στην αγορά των ΜΜΕ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ το πρόγραμμα καναλιών που ανήκουν στον Όμιλο ΑΝΤ1 φτάνουν μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες σε περισσότερα από 70 εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Επίσης, αξίζει να σημειώσω ότι ο Όμιλος ΑΝΤ1 επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί και στην παραγωγή προγράμματος για εκπομπές στο διαδίκτυο. Σε αυτές λοιπόν τις επιχειρήσεις του Ομίλου πρόκειται να δραστηριοποιηθεί ο Πέτρος Μπούτος και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στόχος του Ομίλου είναι να προχωρήσουν άμεσα στην παραγωγή προγράμματος για το διαδίκτυο. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, σύντομα οι Γιάννης Λάτσιος και Πέτρος Μπούτος θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν πλέον ως συνεργάτες για το τι θα κάνουν με τους τομείς που έχει αναλάβει ο καθένας στον Όμιλο ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε