Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Με ποια γνωστή πολιτικό έκανε modeling ο Ψινάκης;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Με ποια γνωστή πολιτικό έκανε modeling ο Ψινάκης;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία του Ηλία Ψινάκη πριν από 31 χρόνια, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί για τη διαφημιστική καμπάνια της ελληνικής εταιρείας πλεχτών Gi-Ro.

Εκεί που… χάζευα τη φωτογραφία, η κυρία που ποζάρει δίπλα του, μου θύμιζε κάποια. Ομολογώ ότι έσπασα το μυαλό μου και μετά από έρευνα που έκανα, επιβεβαιώθηκα! Η κυρία λοιπόν που είναι δίπλα από τον Ηλία Ψινάκη στη διαφήμιση που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1982 και ποζάρει σοβαρή, είναι η Άννα Ραγκούση, που τον επόμενο χρόνο, το 1983, παντρεύτηκε έναν από τους πιο γνωστούς έλληνες τραγουδιστές, το Γιώργο Νταλάρα. Ναι, ναι…! Καλά καταλάβατε!

Η όμορφη κοπέλα που κάνει modeling με τον Ηλία Ψινάκη είναι η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση που το 2009 εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ και από το Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011 διετέλεσε μάλιστα και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Δεν γνωρίζω βέβαια πώς έκανε… modeling, αλλά μία φωτογραφία ίσον… γεγονός, που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε