Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Backstage της… μάχης για το «Γηροκομείο Αθηνών»

Backstage της… μάχης για το «Γηροκομείο Αθηνών»

Οι μεν είναι… μες στην καλή χαρά και οι άλλοι είναι… για δέσιμο! Ωστόσο είναι συγκάτοικοι όχι μόνο στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, τον ALPHA, αλλά και… στην τρέλα.

Σήμερα λοιπόν θα τους δούμε να δίνουν μάχη μεταξύ τους όχι μόνο στην τρέλα, αλλά και στο ποιος θα δώσει τα χρήματα στο «Γηροκομείο Αθηνών». Ο Χρήστος Φερεντίνος θα προσπαθήσει να βάλει σε τάξη δύο ομάδες που τα μέλη της είναι από το κανάλι της Κάντζας: από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» που θα κοντραριστεί με την εκπομπή «Δέστε τους». Έτσι οι Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης και Τίνα Μιχαηλίδου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργο Δάσκαλο και Νίκο Παρτσώλη!

Δείτε λοιπόν φωτογραφίες με όσα έγιναν στο backstage του γυρίσματος για τη «μάχη» που έδωσαν οι δύο εκπομπές με σκοπό να διατεθούν χρήματα στο «Γηροκομείο Αθηνών».

Το γύρισμα έγινε την προηγούμενη Τετάρτη 14 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού στο μπαρ του «Studio Pro», αφού εκεί γυρίζονται και οι δικές τους εκπομπές.



Αφού… αναστάτωσαν όλο το στούντιο, γύρω στις 19:30 ξεκίνησε το γύρισμα.




Και στις δύο ώρες που διήρκεσε η μαγνητοσκόπηση έπεσε πολύ γέλιο, αλλά και πολλή… κόντρα! Όπως είναι φυσικό, δεν άφησαν καμία από τις ερωτήσεις ασχολίαστες με αποτέλεσμα να πέσει πολύ γέλιο.
Εκεί όμως, που έγινε… χαμός είναι όταν σε μία από τις ερωτήσεις που τους έβαλε ο Χρήστος Φερεντίνος έδιναν τις απαντήσεις τους… τραγουδιστά!

Δεν θα αποκαλύψω ποια ομάδα κέρδισε, αλλά θα σας πω ότι η ερώτηση που τους δυσκόλεψε πολύ ήταν «ποιο είναι το πιο σύντομο μήνυμα που στέλνετε στο κινητό σας;». Αν και τη θεώρησαν εύκολη, τελικά φαίνεται ότι ήταν αυτή που έκρινε και τη νικητήρια ομάδα.

Σήμερα λοιπόν, στις 17:30, ο Χρήστος Φερεντίνος θα προσπαθήσει στην εκπομπή του «Άκου τι είπαν» να βάλει… σε τάξη τις δύο alpha-ικές ομάδες που θα κοντραριστούν για το ποια θα κερδίσει και θα δωρίσει 5.000 ευρώ στο «Γηροκομείο Αθηνών».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε