Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Eurovision 2023: Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής

Eurovision 2023: Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής
Φωτογραφία Reuters

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παρουσίασαν σήμερα (26.4.2023) τη σκηνή της Eurovision 2023 στη M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, καθώς η Βρετανία θα φιλοξενήσει φέτος τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού για λογαριασμό της περσινής νικήτριας Ουκρανίας.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συνάντησαν τους παρουσιαστές της Eurovision 2023 στο στάδιο του Λίβερπουλ και παρουσίασαν τη σκηνή που θα φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, η οποία έχει σχεδιαστεί να φαίνεται σαν «να ανοίγει τις αγκάλες της προς την Ουκρανία», σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ, καθώς στις 9 και 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί και το Σάββατο 13 Μαρτίου ο μεγάλος τελικός. Η Ελλάδα και η Κύπρος διαγωνίζονται στον 2ο ημιτελικό, με τα τραγούδια «What They Say» και «Break a Broken Heart».

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα έχουν ήδη στεφθεί μονάρχες της Βρετανίας, καθώς η τελετή στέψης θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 6 Μαΐου, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η στιγμή της αποκάλυψης της σκηνής:

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα συνάντησαν επίσης την τραγουδίστρια Μέι Μούλερ που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό διαγωνισμό.

«Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον» τον διαγωνισμό τραγουδιού, είπαν στην 25χρονη, διαβεβαιώνοντάς την πως υποστηρίζουν την προσπάθειά της. Το βασιλικό ζεύγος συμμετείχε επίσης σε γύρισμα της τηλεοπτικής εκπομπής Blue Peter, του μακροβιότερου προγράμματος ψυχαγωγίας για παιδιά στη βρετανική τηλεόραση. 

Φωτογραφίες: Reuters

Media Τελευταίες ειδήσεις