Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Λένα Ζευγαρά στο «The 2Night Show»: Ντρέπομαι όταν με φλερτάρουν – Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών

Λένα Ζευγαρά στο «The 2Night Show»: Ντρέπομαι όταν με φλερτάρουν – Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» βρέθηκε και η Λένα Ζευγαρά. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια άνοιξε τα χαρτιά της στην κάμερα του ΑΝΤ1, κάνοντας μία αναδρομή στην έως τώρα προσωπική και επαγγελματική της διαδρομή.

Αναφερόμενη αρχικά στα επαγγελματικά της, η Λένα Ζευγαρά είπε στο «The 2Night Show»:

«Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου. Πολλή δουλειά, επικεντρωμένη στον στόχο μου. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Γενικά όμως δεν εμπιστεύομαι γρήγορα τους ανθρώπους, είμαι λίγο φοβισμένη».

Συνεχίζοντας η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε με μία δόση χιούμορ:

«Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω σε όλα 10, όχι 9μιση. Έτσι ήμουν και στο σχολείο. Έβγαλα 18.500 χιλιάδες μόρια και έκλαιγα. Η μητέρα μου έλεγε: το παιδί μου δεν είναι καλά».

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη αλλά κρατάει για λίγο», παραδέχτηκε κατόπιν η Λένα Ζευγαρά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας. Με φλερτάρουν. Έχει χαλάσει το φλερτ. Ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα. Λείπει το φλερτ το αγνό», σημείωσε σε άλλο μέρος της συνέντευξης στο «The 2Night Show» η Λένα Ζευγαρά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις