Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Βλαντή βάζει… φωτιά με τα φορολογικά της

Η Βλαντή βάζει… φωτιά με τα φορολογικά της

Μπορεί μία φορολογική δήλωση να βγάλει γέλιο; Κι όμως, ναι, αφού έχουμε συνηθίσει κάθε βδομάδα να γελάμε με τη… μουρμούρα.

Η συγκεκριμένη φορολογική δήλωση λοιπόν θα έχει πολλή μουρμούρα, αφού απόψε το βράδυ  η Παναγιώτα Βλαντή θα ζητήσει από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να της κάνει τη φορολογική δήλωση, με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη να παίρνει… φωτιά. Η ηθοποιός εμφανίζεται ως guest στη δημοφιλή σειρά του ALPHA, ανάβοντας φωτιές στο σπιτικό του «Ηλία» και της «Μαρίνας».

Μετά από αρκετά χρόνια γάμου, το παράπονο του Ηλία είναι ότι κάνουν σεξ πολύ σπάνια, αφού η Μαρίνα το αποφεύγει γιατί το έχει βαρεθεί. Τη… μονοτονία αυτή όμως, φαίνεται ότι θα σπάσεΙ η «Δέσποινα», η νέα τους γειτόνισσα που καλοκοιτάζει τον Ηλία! Όταν μάλιστα μαθαίνει πως ο Ηλίας είναι λογιστής, του ζητάει να κοιτάξει τα φορολογικά της. Εκείνος δέχεται, ενώ η Μαρίνα που ζηλεύει, κρύβεται για να δει τι θα κάνει ο σύζυγός της.

Όσον αφορά τα άλλα ζευγάρια της «Μουρμούρας», η Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) προτείνει στον Χάρη (Πάνος Βλάχος) να μάθουν ταγκό, αλλά στην πορεία ανακαλύπτει πως ο χορός, όπως και οι σχέσεις, θέλει ταιριαστά ζευγάρια. Στο άλλο σπίτι, η Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) ανακαλύπτει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της. Ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) αρχικά την κοροϊδεύει, αλλά οι περιγραφές της τον πείθουν να κάνει κι αυτός μια «αναδρομή»! Όσα θα γίνουν λοιπόν, απόψε το βράδυ, στις 21:00 και στα τρία σπίτια της σειράς του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα σας κάνουν να αρχίσετε να γελάτε…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε