Media

Klavdia: Η Μαρίνα Σάττι αποθέωσε την τραγουδίστρια για την επιτυχία της στη Eurovision – «Φωνή αγγέλου»

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας για την 6η θέση που κατέκτησε η Klavdia στον φετινό διαγωνισμό μουσικής

Ήταν μόλις 2024 όταν η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision. Ένα χρόνο μετά, στην σκηνή του τελικού (που αυτή τη φορά έγινε στην Ελβετία) βρέθηκε η Klavdia, μαγεύοντας το κοινό και κατακτώντας την 6η θέση με ένα εντυπωσιακό και κυρίως με ελληνικό στίχο και στοιχεία, τραγούδι.

Μπορεί η Klavdia να μην κατέκτησε την πρωτιά στην φετινή Eurovision, το γεγονός όμως πως βγήκε 6η ανάμεσα σε τόσα φαβορί, θεωρείται απόλυτη επιτυχία. Αυτό μάλιστα της το αναγνώρισε και η Μαρίνα Σάττι, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση σήμερα (18.05.2025) στα social media.

Σε story που ανέβασε στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, έδειξε πως στήθηκε από νωρίς χθες στον καναπέ για να απολαύσει την 22χρονη τραγουδίστρια.

Σήμερα ανέβασε μία φωτογραφία της Klavdia, γράφοντας πάνω «Συγχαρητήρια στην αγγελική φωνή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα