Δευτέρα, 17 Ιουν.
31oC Αθήνα

MasterChef 2024: Ο Ηλίας έχει το πλεονέκτημα, αλλά το Mystery Box κρύβει εκπλήξεις

MasterChef 2024: Ο Ηλίας έχει το πλεονέκτημα, αλλά το Mystery Box κρύβει εκπλήξεις

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Πέμπτη 23/5) του MasterChef 2024 ο Άνχελ Σαχπαζής από τη γκρι μπριγάδα ήταν αυτός που αποχώρησε.

Σε λίγες ημέρες, δυο από τους εφτά καλύτερους του MasterChef 2024 θα παρουσιαστούν μπροστά στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, φορώντας τις στολές των φιναλίστ.

O 2ος φιναλίστ θα κερδίσει 30.000 ευρώ, ενώ ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef θα κατακτήσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Νέα εβδομάδα ξεκινάει απόψε, Δευτέρα 27 Μαΐου, και τα μέλη των δυο μπριγάδων περιμένει το τελευταίο Mystery Box. Ένα κουτί γεμάτο με υλικά, που χαρακτηρίζουν τη μεσογειακή και ειδικότερα την ελληνική γαστρονομία.

Πρόκειται για πρώτες ύλες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους και που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν στο τραπέζι μας, είτε μιλάμε για την παραδοσιακή ελληνική μαγειρική, είτε για την αστική κουζίνα του 20ου αιώνα, είτε για τη σύγχρονη δημιουργική κουζίνα.

Τα ζευγάρια των μονομαχιών θα έχουν 60 λεπτά στη διάθεσή τους να παρουσιάσουν, για μια ακόμα φορά, όμορφα και νόστιμα πιάτα, χωρίς να έχουν κανέναν απολύτως περιορισμό.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις δύο μπριγάδες. Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Ηλίας Παναγιώτου, θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα χέρια του που, όπως υποστηρίζει, θέλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Όμως έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως στην κουζίνα του MasterChef οι εκπλήξεις και οι ανατροπές αποτελούν σύνηθες φαινόμενο.

Ποια μπριγάδα θα κατακτήσει την πολυπόθητη νίκη και ποιος θα είναι, τελικά, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα;

Media Τελευταίες ειδήσεις