Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

MasterChef 2024: Το πιάτο αντιγραφής στη διαδικασία αποχώρησης δεν συγχωρεί λάθη

MasterChef 2024: Το πιάτο αντιγραφής στη διαδικασία αποχώρησης δεν συγχωρεί λάθη

Η Ομαδική Δοκιμασία στο πανέμορφο και ιστορικό νησί των Σπετσών με θέμα την ελληνική αστική κουζίνα του περασμένου αιώνα, αποδείχτηκε πολύ δύσκολη και για τις δυο μπριγάδες του MasterChef 2024, αν και όπως είπαν οι κριτές και τα δυο μαγειρικά στρατόπεδα παρουσίασαν καλά, όμορφα και νόστιμα πιάτα.

Απόψε, Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η μπορντό μπριγάδα επιθυμεί διακαώς να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη. Η γκρι μπριγάδα ελπίζει πως αυτή τη φορά θα καταφέρει να αποφύγει τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, έχοντας πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Άνχελ Σαχπαζής και ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας Ηλίας Παναγιώτου, περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ελπίζοντας πως αυτός δεν θα είναι ένα ακόμα μέλος της μπριγάδας τους.

Για μια ακόμα φορά στο σημερινό συμβούλιο, όλοι κρέμονται από τα χείλη των κριτών και περιμένουν με αγωνία να ακούσουν την ετυμηγορία τους, χωρίς να γνωρίζουν, όμως, πως το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στη λεπτομέρεια.

Ο καλεσμένος των κριτών, chef Γρηγόρης Κίκης, παρουσιάζει απόψε στην κουζίνα του MasterChef 2024 ένα πιάτο αντιγραφής, που δεν συγχωρεί λάθη και θα απαιτήσει και από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να βάλουν τα δυνατά τους για ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ποιος θα είναι, τελικά, αυτός που δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef 2024 και ποιοι θα είναι οι επτά διαγωνιζόμενοι που θα συνεχίσουν την πορεία τους προς το τρόπαιο, τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ;

   

MasterChef 2024: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στο STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις