Site icon NewsIT

Masterchef 5: Ο Τζιοβάνι κρίνει την τελική 10άδα – Τι θα κάνει με την κάρτα ασυλίας

30.03.2021 | 10:47
Masterchef 5: Ο Τζιοβάνι κρίνει την τελική 10άδα – Τι θα κάνει με την κάρτα ασυλίας

MASTERCHEF: Παιχνίδι ανατροπών το φετινό Masterchef, καθώς το επίπεδο των παικτών που συμμετέχουν είναιαρκετά υψηλό, ενώ έχουν προκύψει ήδη και μερικές αποχωρήσεις που συζητήθηκαν πολύ. Τι θα αποφασίσει να κάνει ο Τζιοβάνι;

Μετά την αποχώρηση της Μαρίνας, στο επεισόδιο που είδαμε το Σάββατο, 12 είναι οι παίκτες που παραμένουν στο MasterChef 5 και χθες οι καμπάνες «χτύπησαν» για τέσσερις παίκτες, οι οποίοι είχαν τα λιγότερο καλά πιάτα συγκριτικά με τους συμπαίκτες τους.

Οι τέσσερις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη φορά, είναι η Ανούς, η Λία, η Μαργαρίτα και ο Παύλος.

«Ξεκουραστείτε. Αποφορτιστείτε, γιατί αύριο ένας από εσάς θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 5» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και το άγχος των παικτών ανέβηκε κατακόρυφα.

Όλα, όμως, μπορούν να ανατραπούν. Όπως άλλωστε είπε και η Κωνσταντίνα στην κάμερα του διαγωνισμού, ο Τζιοβάνι που έχει πλέον στην κατοχή του την κάρτα ασυλίας, δεν αποκλείεται να τη χρησιμοποιήσει και να «σώσε» κάποιον από τους τέσσερις υποψήφιους και στη θέση του να μαγειρέψει ένας άλλος παίκτης.

Όπως είναι γνωστό, ο Τζιοβάνι έχει έρθει κοντά με τη Μαργαρίτα, και αν τελικά αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για τη Μαργαρίτα, αυτή που θα παλέψει για την παραμονή της στο παιχνίδι, μαζί με Ανούς, Παύλο και Λία, είναι η Κωνσταντίνα.

Τα highlights του επεισοδίου της Δευτέρας 29/03

Η Μαρία που φοβάται να μαγειρέψει και ο κεφτές της απογοήτευσης

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version