Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπαίνουν οι υπογραφές για να πάρει το… τιμόνι του MEGA!

Μπαίνουν οι υπογραφές για να πάρει το… τιμόνι του MEGA!

 Πριν από λίγες μέρες, πρώτα μέσα από το Newsit, ανέφερα τη «βόμβα» που έσκασε στο τηλεοπτικό τοπίο για την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το MEGA.

 Το στέλεχος που γνωρίζει πολύ καλά τα της τηλεόρασης αποχώρησε από το κανάλι της Μεσογείων όπου εργάστηκε επί σειρά ετών, ενώ από το 1999 ήταν διευθυντής προγράμματος.

Τις τελευταίες μέρες πάντως έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα για το ποιος θα πάρει τη συγκεκριμένη θέση που είναι και λίγο… ηλεκτρική, αν υπολογίσουμε ότι ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν το MEGA δέχεται σκληρή επίθεση από τον ΑΝΤ1 που διεκδικεί την πρωτιά στη μάχη της τηλεθέασης. Αν και έχουν ακουστεί λοιπόν διάφορα ονόματα για τη θέση του διευθυντή προγράμματος του MEGA, εντούτοις η θέση θα καλυφθεί εκ των έσω.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό πως στο «τιμόνι» του MEGA αναλαμβάνοντας διευθυντής προγράμματος πρόκειται να καθίσει ο Λοΐζος Ξενόπουλος, που εργάζεται στο σταθμό της Μεσογείων από το 1991, ενώ από το 2000 είναι προϊστάμενος ελληνικού προγράμματος του σταθμού και ο άνθρωπος που πρότεινε στον Πέτρο Μπούτο τις σειρές και τις εκπομπές.

Ο Λοΐζος είναι έμπειρος και ως προς την ελληνική αγορά, αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας του MEGA και για αυτό και η διοίκηση του σταθμού τον επέλεξε για τη διεύθυνση προγράμματος.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αυτές τις ώρες μπαίνουν και οι υπογραφές από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη σχετική απόφαση. Για των λόγων μου το αληθές μάλιστα αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και επίσημα ανακοίνωση από το MEGA που θα ευχαριστεί τον Πέτρο Μπούτο για την πολύχρονη συνεργασία, αλλά και θα ανακοινώνει τον Λοΐζο Ξενόπουλο στα καινούργια καθήκοντά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA TOY NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε