Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ALPHA ποντάρει στη «Μουρμούρα»

Ο ALPHA ποντάρει στη «Μουρμούρα»

Την ψήφο τους στις εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας δίνουν οι τηλεθεατές με αποτέλεσμα τα στελέχη των σταθμών να αναγκάζονται παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο να τις εντάσσουν στο πρόγραμμά τους.

Έτσι, αν και διανύουμε τους τελευταίους μήνες της φετινής σεζόν, στον ALPHA αποφάσισαν να εγκρίνουν περισσότερα επεισόδια της πετυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Από τη βδομάδα λοιπόν που ξεκινά τη Δευτέρα 19 Μαΐου οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν καινούργιο επεισόδιο της «Μουρμούρας» και κάθε Τετάρτη, ενώ σε αυτά θα εμφανιστούν ως guests γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Αντώνης Λουδάρος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Χρήστος Κοντογιώργης, Νίκη Παλικαράκη και Τάσος Γιαννόπουλος. Τις επόμενες μάλιστα ημέρες αναμένεται να κλείσουν συμφωνίες και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν τους ρόλους που γράφουν οι Έλενα Σολωμού, Βίκυ Αλεξοπούλου και Κωνσταντίνα Γιαχαλή.

Άλλωστε, όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα στο Newsit, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης και γι’ αυτό έχουν αποφασίσει πως θα δώσουν το «πράσινο φως» στη «Μουρμούρα» και για την επόμενη σεζόν. Προς το παρόν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, αλλά από τις 21 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν τη σειρά με τους Αντώνη Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Πάνο Βλάχο και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να επιδίδονται σε,… μουρμούρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε