Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Απίστευτη ανατροπή!

Survivor: Αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Απίστευτη ανατροπή!

Απόλυτη ανατροπή στο Survivor με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε τελικά την ψυχολογική πίεση μετά την απομόνωσή της από την κλίκα των διασήμων και αποχώρησε από το Survivor. Η στήριξη που της προσέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήταν αρκετή για την “μπουλντόζα” των διασήμων που έδωσε στη σέντρα τον αρχηγό της κλίκας Στέλιο Χανταμπάκη και αποχώρησε από την ψηφοφορία του κοινού.

Εδώ και μέρες υπήρχαν έντονες φήμες για αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, με την Κλεοπάτρα Πατλάκη τελικά να αποκαλύπτει στην εκπομπή La Biri Biri ότι έφυγε από το παιχνίδι και βρίσκεται σε ξενοδοχείο με την Ελεονώρα Μελέτη που θα παρουσιάσει νέα εκπομπή για το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εδώ και καιρό ήταν εντελώς απομονωμένη στην παραλία των διασήμων, ενώ πολλές φορές είχε βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών της. Είχε ζητήσει μάλιστα ανοιχτά από τους συμπαίκτες της να τη στείλουν στην ομάδα των μαχητών επειδή δεν ένιωθε καλά στην ομάδα των διασήμων, αλλά εκείνοι επέλεξαν να δώσουν στους μαχητές τον Γιάννη Σπαλιάρα επειδή ήταν πολύ δυνατή παίκτρια.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια η Ειρήνη Παπαδοπούλου συγκρούστηκε έντονα και με τον Γιώργο Χρανιώτη που αποκάλυψε ότι συζητούσε να αποχωρήσει. “Έχω όλη την καλή διάθεση να έρθω από εκεί και να σου πω να μη σηκωθείς να φύγεις με οικειοθελή αποχώρηση και να κάτσεις να περιμένεις και να ελέγξεις την παράνοιά σου”, είχε πει χαρακτηριστικά στην Ειρήνη Παπαδοπούλου. Είχε νιώσει κάποιες στιγμές και η ίδια πως έχει γίνει απίστευτα καχύποπτη απέναντι στους συμπαίκτες, με τους καβγάδες ανάμεσά τους να είναι καθημερινοί.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε