Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Ξεπέρασε κάθε όριο ο Χανταμπάκης με την Παπαδοπούλου! Χαμός στα social media [vid]

Survivor: Ξεπέρασε κάθε όριο ο Χανταμπάκης με την Παπαδοπούλου! Χαμός στα social media [vid]

Με απίστευτη προκλητικότητα αντιμετωπίζει ο Στέλιος Χανταμπάκης την Ειρήνη Παπαδοπούλου που έχει επιλέξει να απομονωθεί από τους συμπαίκτες της στην παραλία των διασήμων στο Survivor.

Ο Χανταμπάκης εμφανίζεται απίστευτα προκλητικός σε βάρος της Ειρήνης Παπαδοπούλου μπροστά στους συμπαίκτες τους στο Surivor. Θέλοντας να αναπαραστήσει την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Στέλιος Χανταμπάκης παίρνει ένα γυναικείο μαγιό και το ανοίγει σαν το χαρτί που γράφουν οι παίκτες τον υποψήφιο για αποχώρηση λέγοντας το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

“Πρώτος ψήφος για σήμερα Ειρήνη. Και το δεύτερο όνομα λέει Ειρήνη”, λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης, με τους συμπαίκτες του Λάμπρο Χούτο, Λάουρα Νάργες, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο να ξεσπούν σε γέλια τη στιγμή που η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει φύγει από το σημείο που κάθονταν όλοι μαζί.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απομονωθεί στην παραλία των διασήμων του Survivor, ξεμπροστιάζοντας την “κλίκα” και ζητώντας να πάει στην ομάδα των μαχητών. Ο άλλοτε συμπαίκτης της Γιάννης Σπαλιάρας που έχει πάει στην ομάδα των μαχητών σχολιάζει πως πρέπει να δέχεται πλέον πολύ bullying από την κλίκα των διασήμων και πως άργησε να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Η εριστική συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη βέβαι έχει στρέψει τον κόσμο εναντίον του, με το φανατικό κοινό να υποστηρίζει την Ειρήνη Παπαδοπούλου και να τη θέλει να φτάνει μέχρι τον τελικό του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε