Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τηλεθέαση έκανε το «Κάτω Παρτάλι»;

Τι τηλεθέαση έκανε το «Κάτω Παρτάλι»;

Το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Κάτω Παρτάλι» πρόβαλλε χθες το MEGA και εισπράττοντας πάλι υψηλές τηλεθεάσεις.

Συγκεκριμένα το 14ο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς σημείωσε 47% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 52,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών έκανε 67,8%. Σύμφωνα μάλιστα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen εκτιμάται ότι στο «Κάτω Παρτάλι» βρέθηκαν 2.084.000 τηλεθεατές!

Αυτές τις μέρες γυρίζεται το τελευταίο επεισόδιο που πρόκειται να προβάλλει το MEGA τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και όπως προβλέπεται θα είναι ένα επεισόδιο… μαμούθ! Θέλοντας το κανάλι της Μεσογείων να… αποζημιώσει τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς αποφάσισε να προβάλλει ένα μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδιο. Βέβαια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σε αυτό… συνετέλεσε και ότι ο Λευτέρης Παπαπέτρου, θέλοντας στο τέλος του πρώτου κύκλου να διαλευκάνει πολλά από τα μυστήρια, έγραψε 112 σκηνές! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μέχρι τη μέρα προβολής του τελευταίου για αυτή τη σεζόν επεισοδίου θα γίνονται συνέχεια γυρίσματα.

Πάντως θα απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα, όπως γιατί η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) έχει στο κεφάλι της το κλουβί με το καναρίνι που οι άλλοι δεν βλέπουν! Από την άλλη όμως, ενώ θα λυθούν κάποια ερωτήματα, θα υπάρξουν κάποια άλλα που θα απαντηθούν στον επόμενο κύκλο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το MEGA την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου του 2015.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε