Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Άκης Πετρετζίκης – Το απίστευτο περιστατικό λίγο πριν μπει στο Master Chef

Άκης Πετρετζίκης – Το απίστευτο περιστατικό λίγο πριν μπει στο Master Chef

“Η μαγειρική ήταν για μένα κάτι μαγικό!” εξομολογήθηκε σήμερα , Σάββατο, ο Άκης Πετρετζίκης στη Ναταλία Γερμανού και στο “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha. Ο αγαπημένος σεφ μοιράστηκε με τη Ναταλία  Γερμανού τις αναμνήσεις του από μικρό παιδί όταν, στην κουζίνα του σπιτιού του στη Θεσσαλονίκη, έπλαθε τσουρέκια μαζί με την μητέρα του, έφτιαχνε πίτες με τη γιαγιά του και κολοκυθοκεφτέδες μαζί με τη θεία του τη Στέλλα!

Αυτές οι πρώτες γεύσεις και μαγειρικές εμπειρίες καθόρισαν τις επιλογές του και την μετέπειτα πορεία του αφού, αν και σπούδασε λογιστική και εργάστηκε σε τράπεζα, τα εγκατέλειψε, όπως  είπε, για να κυνηγήσει αυτό που αγαπούσε πάνω απ’ όλα: τη μαγειρική.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ένα αστείο περιστατικό στις οντισιόν του Master Chef, όπου πήρε μαζί του από την Αγγλία που δούλευε έναν μπακαλιάρο, για να έρθει στην Ελλάδα και να μαγειρέψει για τον διαγωνισμό. Ωστόσο το ψάρι χάλασε. Τι έκανε και πώς κατάφερε τελικά να μπει στο παιχνίδι;

Αμέσως μετά την εμφάνισή του στο “Καλύτερα δε γίνεται” είχε πρεμιέρα η εκπομπή του “Kitchen Lab”,  κατά την οποία ο Άκης Πετρετζίκης, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις  16:40 από τη συχνότητα του Alpha, μας δίνει μοναδικές συνταγές. “Η μαγειρική αποτυχία για εμάς θα είναι να δώσουμε λάθος συνταγή…. Ο κόσμος ξοδεύει χρήματα για τα υλικά άρα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι ως προς αυτό” τόνισε στο “Καλύτερα δε γίνεται”.

Media Τελευταίες ειδήσεις