Media

Αλέξανδρος Ρήγας: «Με την Καίτη Κωνσταντίνου μιλούσαμε για να συνεργαστούμε την επόμενη χρονιά»

«Ήταν και από τους πιο ακέραιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει σ' αυτό τον χώρο», πρόσθεσε για την αείμνηστη ηθοποιό

Για τη συνεργασία που είχε με την αείμνηστη Καίτη Κωνσταντίνου σε θέατρο και τηλεόραση, καθώς και την κουβέντα που είχαν κάνει προκειμένου να βρεθούν επαγγελματικά ξανά την επόμενη σεζόν, μίλησε ο Αλέξανδρος Ρήγας στην εκπομπή, «Στούντιο 4», της ΕΡΤ1, το απόγευμα της Παρασκευής (02.05.2025).

«Η Καίτη Κωνσταντίνου είχε έναν υπέροχο λόγο στα “Εγκλήματα”, μια εμβληματική φιγούρα. Είχε την τύχη να συνεργαστεί με έναν σπουδαίο σεναριογράφο, τον Λευτέρη Παπαπέτρου που της έδωσε ένα υπέροχο κείμενο και η Καίτη απλώς το απογείωσε. Θέλω να πω πως ήταν η συνθήκη ιδανική, ως θεατής μιλάω πάντα», εκμυστηρεύτηκε, αρχικά, ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Με την Καίτη είχα την χαρά να δουλέψω και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Πέρα από μια σπουδαία ηθοποιός, σε αυτό που υπηρετούσε, ήταν και από τους πιο ακέραιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει σ’ αυτό τον χώρο. Να εννοείς δηλαδή αυτό που λες και αυτό που λες να το τιμάς, αυτό θεωρώ ακεραιότητα. Να μην έχεις δεύτερες σκέψεις, να μην έχεις δεύτερες πράξεις και αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις και συμφωνείς με τον άλλον να κάνεις να είναι αυτό και μόνο, να είναι καθαρό. Την καθαρότητα εννοώ ως ακεραιότητα, στη σκέψη και στην έκφραση», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Επίσης, η Καίτη είχε καλή πρόθεση απέναντι στα πράγματα από όσο θυμάμαι τις όποιες φορές βρεθήκαμε εκτός εργασίας. Το ότι η πρόθεση της για τους ανθρώπους, τουλάχιστον στην εικόνα που έχω στο μυαλό μου, ήταν κατ’ αρχάς θετική. Δεν είχε κακότητα», τόνισε στη συνέχεια.

«Μετά την “Τούρτα της μαμάς” την είδα και στην παράσταση στο θέατρο με τη Λυδία Φωτοπούλου, υπέροχες και οι δύο. Επειδή ήταν να συνεργαστούμε την επόμενη χρονιά, σε κάτι που είχαμε ετοιμάσει για το θέατρο, μιλούσαμε. Από τα τηλεφωνήματα μας, που ήταν μέχρι και έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή, ένιωθα ότι έδινε ένα τράτο στα πράγματα και στον χρόνο. Ναι, μέχρι και ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή είχα επαφή μαζί της», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα