Ελλάδα

Αναστασία Γιάμαλη – Νίκος Παπαδόπουλος: Ένταση on air για τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη

«Δεν θα χάνω εγώ τον χρόνο μου να ακούω αυτά που μου λέτε» απαντά στην Αναστασία Γιάμαλη ο Νίκος Παπαδόπουλος

«Εσείς υπερασπίζεστε τη λογοκρισία και τον βανδαλισμό, τον οποίο κάνατε στην Εθνική Πινακοθήκη» είπε κατηγορηματικά η Αναστασία Γιάμαλη στον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο μετά την επίθεσή του σε έκθεση ζωγραφικής.

Στον αέρα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Αναστασία Γιάμαλη, το απόγευμα της Πέμπτης (13.03.2025), την ώρα που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής ο Νίκος Παπαδόπουλος. Με αφορμή την βίαιη κίνηση του βουλευτή της Νίκης, στην Εθνική Πινακοθήκη, οι δυο τους είχαν μια συζήτηση που κάθε άλλο παρά μέση οδό έμοιαζε να έχει από την αρχή ως το τέλος.

Ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο, να μοιάζει ανένδοτος να ακούσει την αντίθετη άποψη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του MEGA.

«Θέλω να εξηγήσω ότι τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν όλα στο πλαίσιο τους. Δεν νομίζω ότι είστε ιστορικός τέχνης, αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε. Κάνω λάθος;

Είστε θεωρητικά ένας άνθρωπος ορθολογιστής ακόμη και αν κάπως μας μπερδέψατε τις προηγούμενες μέρες» υπογράμμισε η Αναστασία Γιάμαλη για να ακολουθήσει ο σύντομος διάλογος με τον βουλευτή.

Αναστασία Γιάμαλη: Νίκο, εγώ δεν θέλω να έρθω σε διάλογο με τον κ. Παπαδόπουλο. Δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλά να πούμε.

Νίκος Παπαδόπουλος: Δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε, τα παιδιά μας να φυλάξουμε.

Αναστασία Γιάμαλη: Έχουμε να χωρίσουμε! Έχουμε να χωρίσουμε, αγαπητέ κύριε, γιατί εγώ υπερασπίζομαι την ελευθερία έκφρασης και την ελευθερία λόγου. Εσείς υπερασπίζεστε τη λογοκρισία και τον βανδαλισμό, τον οποίο κάνατε στην Εθνική Πινακοθήκη. Έναν βανδαλισμό ο οποίος προέκυψε και από το βίντεο ότι ήταν απολύτως σχεδιασμένος και συνειδητός και βιαιότατος.

Νίκος Παπαδόπουλος: Κα. Γιάμαλη, τις δικές σας απόψεις τις ξέρουμε πολύ καλά. Με φώναξε εδώ ο κ. Ευαγγελάτος για να ακούσει τις δικές μου απόψεις. Αν θέλετε να πείτε τις δικές σας απόψεις, να τις πείτε και χωρίς εμένα. Δεν θα χάνω εγώ τον χρόνο μου να ακούω αυτά που μου λέτε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο 53χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου που αγνόησε τα σήματα και παρέσυρε μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός κατέθεσε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο, τονίζοντας ότι τα ηχητικά σήματα τον βρήκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και λόγω του μήκους του λεωφορείου δεν πρόλαβε να περάσει
Τρένο
Η στιγμή του τροχαίου στον Κολωνό - Μηχανή με μεθυσμένη οδηγό συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα
Στο πρώτο εκπνεόμενο αλκοτέστ που της έγινε από τους άνδρες της Τροχαίας, βρέθηκε θετική στην κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του πλημμελήματος
Τροχαίο στον Κολωνό
11
Τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση απαντά με διπλό κάλεσμα για διάλογο - Η αντίθεσή τους να περάσουν αρμοδιότητες του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια, απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής (14/12/25) τη λίστα των διεκδικήσεών τους προς την κυβέρνηση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 212