Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναστάσης Ροϊλός: «Υπήρχε δυσκολία για μένα στις Άγριες Μέλισσες»

Αναστάσης Ροϊλός: «Υπήρχε δυσκολία για μένα στις Άγριες Μέλισσες»

Όσα εξομολογήθηκε ο Αναστάσης Ροϊλός στον Νίκο Μουτσινά.

Λίγο πριν το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες και το νέο τηλεοπτικό του βήμα, ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” και μίλησε για όλα στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Νίκο Μουτσινά, ο Αναστάσης Ροϊλός σημέιωσε χαρακτηριστικά πως “υπήρχε δυσκολία για μένα στις Άγριες Μέλισσες για να μπω σε αυτό το νέο χώρο. Χάρηκα πολύ και τελικά μπήκα λόγω του Λευτέρη Χαρίτου και όλων των συνεργατών γιατί η επόμενη ερώτηση, μετά τα σενάρια, ήταν ποιοι άλλοι θα είναι στη σειρά. Οπότε κάπως μπήκα πολύ καλά και μετά ήρθε όλο το υπόλοιπο της τηλεόρασης”.

“Το επόμενο βήμα με απασχολεί ούτως ή άλλως πάντα και στο θέατρο, πριν δηλαδή ασχοληθώ και με την τηλεόραση. Τα κριτήρια μου είναι τα ίδια. Οι συνεργάτες, το έργο και πως στήνεται. Ιδανικά θέλω να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα και στην τηλεόραση”.

“Τώρα προέκυψε κάτι που με ενδιαφέρει και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά εποχής που θα πιάνει από το 1910 μέχρι το 1968. Μια μεγάλη παραγωγή με σκηνοθέτιδα την Ρέινα Εσκενάζυ και θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μετά το Πάσχα” συμπλήρωσε ο Αναστάσης Ροϊλός στο “Καλό μεσημεράκι” του ΣΚΑΪ προϊδεάζοντας για τη συμμετοχή στη σειρά της ΕΡΤ, “Φλόγα και άνεμος”.

Δείτε όσα είπε ο Αναστάσης Ροϊλός

Media Τελευταίες ειδήσεις