Media

Αντίνοος Αλμπάνης: Ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να μου γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όσα εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή του STAR.

Για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, καθώς και τους λόγους που επέλεξε να την δημοσιοποιήσει, μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star.

«Μίλησα ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας μου σε μια στιγμή που ένιωσα εγώ την ανάγκη να το κάνω και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη απήχηση έχει αυτό το πράγμα στους ανθρώπους.

Πόσοι άνθρωποι βασανίζονται, περνούν αυτά τα προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια στήριξη, από μια συμπαράσταση, από ένα βλέμμα και έναν άνθρωπο στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες πάνω του» εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Όσον αφορά δε τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε για τις εικόνες με την αλλαγμένη του εμφάνιση στα social media, ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεκαθάρισε πως «πρέπει έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους και όσους κάνουν αυτά τα σχόλια.

Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι».

«Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε «όχι, είναι χάλια».

Εγώ ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα.

Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις» συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για τον ακρωτηριασμό του 22χρονου στο Survivor: «Δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο γεγονός»
«Όταν περνάνε τόσες χιλιάδες σκάφη από εκεί, όταν μιλάμε για κόσμο που μπορεί να είναι το οτιδήποτε, δεν είναι τυχαία περιστατικά» λέει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης
Μάριος Πρίαμος
Survivor: «Ο Σταύρος δεν μασάει τίποτα, αφού είναι ζωντανός δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε» λέει φίλος του παίκτη που ακρωτηριάστηκε
«Μας είπε ότι από τη στιγμή που ζει με την βοήθεια του Θεού, δεν στεναχωριέται και είναι καλά ψυχολογικά - Έγινε το πρώτο χειρουργείο και περιμένουμε το δεύτερο» λέει ο πατέρας του Σταύρου Φλώρου
Ο Σταύρος Φλώρος
ΕΣΡ για την τραγωδία της Ηλιούπολη και τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: Σεβασμός και μετάδοση έγκυρων πληροφοριών
«Παρακαλείσθε να ασκήσετε την δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίαση των γεγονότων αυτών, ώστε να μην υπάρξει υπέρβαση του αναγκαίου μέτρου για την ενημέρωση του κοινού»
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου