Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εσωτερική ανακοίνωση του MEGA στους εργαζομένους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εσωτερική ανακοίνωση του MEGA στους εργαζομένους

Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το MEGA, διευθυντής προγράμματος αναλαμβάνει ο Λοΐζος Ξενόπουλος.

Ωστόσο το κανάλι δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση, ούτε εσωτερικά κι αυτό γιατί έως και την Παρασκευή ο Πέτρος Μπούτος βρισκόταν στο κτήριο της Μεσογείων. Χθες όμως, η διοίκηση του σταθμού ενημέρωσε τους εργαζομένους με εσωτερική ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι

«Ο Λοΐζος Ξενόπουλος, στέλεχος του MEGA από το 1991 και τα τελευταία 13 χρόνια Προϊστάμενος του τομέα Ελληνικού Προγράμματος, αναλαμβάνει την θέση του Διευθυντού Προγράμματος».

Έτσι λοιπόν έστω κι εσωτερικά ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Λοΐζος Ξενόπουλος είναι αυτός που θα πάρει πλέον το τιμόνι του προγράμματος. Η επιλογή αυτή έγινε, όπως έχω και παλαιότερα αναφέρει, γιατί στο σταθμό της Μεσογείων θέλουν να αξιοποιήσουν τα στελέχη τους που γνωρίζουν και το μηχανισμό, αλλά και το ύφος του σταθμού. Για το λόγο αυτό μάλιστα και στη θέση του Λοΐζου Ξενόπουλου στον τομέα του ελληνικού προγράμματος ανέλαβε στέλεχος του σταθμού και επί σειρά ετών συνεργάτιδα του νέου διευθυντή προγράμματος.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι τις επόμενες ημέρες στο κανάλι της Μεσογείων έχουν να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις για καινούργιες εκπομπές και σειρές που πρόκειται να βγουν στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Λάτσιος και Μπούτος… στο ίδιο τραπέζι!

Νέα “επίθεση” της Ελένης Λουκά στο δελτίο του MEGA!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Ζέτα και οι επαφές για το «Πρωινό Mou»

H πρεμιέρα του Σκαρμούτσου στο MEGA

Μπαίνουν οι υπογραφές για να πάρει το… τιμόνι του MEGA!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε