Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άσχημα τα πράγματα για τον «Όμορφο κόσμο»

Άσχημα τα πράγματα για τον «Όμορφο κόσμο»

 Πρέπει να ανησυχεί και η Σαράφογλου.

Τη συνηθισμένη σειρά κατάταξης είχαμε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Η μόνη… δυσάρεστη έκπληξη ήταν για την πεντάδα του MEGA αφού ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» έπεσε πολύ στα νούμερα τηλεθέασης. Κι αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, έχει προβληματίσει πολύ τους υπεύθυνους στο κανάλι της Μεσογείων. Συγκεκριμένα, η σειρά στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, έχει ως εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 24,5%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 21,6%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 9,8%

Τη συνηθισμένη σειρά κατάταξης είχαμε και στις τηλεθεάσεις που αφορούν το νεανικό κοινό με την Ελένη Μενεγάκη να προηγείται και συγκεκριμένα:

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 30,3%

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 19,1%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 10,9%

Επίσης, η εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει τώρα» με τη Μαρία Σαράφογλου που προβάλλεται την ίδια περίπου ώρα (10 έως 12) έχασε κι άλλα ποσοστά στο γενικό σύνολο κάνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 10.2% (την Πέμπτη είχε 12,2%) ενώ έπεσε ακόμα περισσότερο στο νεανικό κοινό αφού σημείωσε μέσο όρο 6% (την Τετάρτη είχε 11,1%). Κι αυτό ενώ δεν είχε μπει στην αρένα της τηλεθέασης και η Πόπη Τσαπανίδου που έκανε πρεμιέρα σήμερα στο ΣΚΑΪ. Να δούμε λοιπόν πώς θα πάνε οι δύο –ίδιου ύφους- εκπομπές, τουλάχιστον στη μεταξύ τους κόντρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε