Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτό είναι το σημερινό έπαθλο στο Survivor! Ποιος θα νικήσει!

Αυτό είναι το σημερινό έπαθλο στο Survivor! Ποιος θα νικήσει!

Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη και το πολυπόθητο σημερινό έπαθλο στο Survivor.

Όποια ομάδα κερδίσει στο σημερινό αγώνισμα του Survivor θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την ανατολή του ηλίου στην Punta Cana με αερόστατο. Την τρίτη σερί νίκη έκαναν στο χθεσινό επεισόδιο οι μαχητές, γεγονός που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των διασήμων, που για μια ακόμη φορά αρκέστηκαν στο φακόρυζο και την παραλία τους, ενώ οι αντίπαλοι είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το έπαθλό τους: μετάβαση με ιδιωτικό αεροπλάνο στην περιοχή Las Romanas, διαμονή σε βίλα – που γειτονεύει με τη βίλα των Καρντάσιανς – ώρες ξεγνοιασιάς στην πισίνα, καλλωπισμός και φυσικά πλούσιο φαγητό.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.326.936 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 56,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,3% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 49,1%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Διάσημοι και μαχητές αγωνίστηκαν χθες σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία και οι μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7. Από την ομάδα των διασήμων ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφερε τις περισσότερες νίκες στην ομάδα του, η οποία αριθμεί πλέον μόνο τρία άτομα.

Απόψε το βράδυ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σ’ ένα νέο αγώνισμα. Στο άκουσμα του επάθλου από τον Σάκη Τανιμανίδη οι παίκτες θα μείνουν άναυδοι και θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους. Οι διάσημοι είναι αναγκασμένοι να αγωνίζονται όλοι σε κάθε αγώνισμα σε αντιθέσει με τους αντιπάλους τους που μπορούν να ξεκουράζονται δύο παίκτες ανά αγώνα.

Με τι ψυχολογία θα κατεβούν στον αγωνιστικό στίβο μετά τις αλλεπάλληλες ήττες τους οι διάσημοι; Οι μαχητές πιο ξεκούραστοι, ευδιάθετοι και με γεμάτο… στομάχι είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τις νίκες τους. Θα συνεχίσουν άραγε την καλή τους απόδοση; Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για ένα νέο αγώνισμα γεμάτο δράση, ένταση, ανατροπές κι ένα έπαθλο που όμοιό του δεν έχουν ξαναζήσει οι νικητές έως τώρα στο Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η υπερπροσπάθεια του Ντάνου, οι σπόντες στον Σπαλιάρα και το άφαντο μαγιό του Βασάλου! [vids]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε