Media

Δανάη Μπάρκα: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Δυσάρεστες στιγμές για την Δανάη Μπάρκα, καθώς σήμερα (12.10.2022) το πρωί έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της. Η παρουσιάστρια, φανερά φορτισμένη, έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

«Είναι μια δύσκολη μέρα για εμένα γιατί έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου, του μπαμπά μου η μαμά, από τα Γιάννενα, πριν λίγη ώρα. Όσο κι αν το περιμένεις, τώρα αυτή είναι μια εξέλιξη που είναι λυπητερή», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε επίσης: «Να στείλω την αγάπη μου στο χωριό μου, σε λίγες ώρες θα είμαι εκεί και να αγαπάμε τους ανθρώπους μας όσο τους έχουμε, να τους δίνουμε απλόχερα τις αγκαλιές μας και την φροντίδα που χρειάζονται».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας