Media

Δημήτρης Καταλειφός: Δεν είναι η Tέχνη συνταγή τηλεθέασης, όλα σήμερα είναι για πούλημα

“Η δουλειά του ηθοποιού είναι λειτούργημα” δήλωσε ο Δημήτρης Καταλειφός.

Ο Δημήτρης Καταλειφός παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα αναλάβει στην Επίδαυρο με την τραγωδία του Σοφοκλή. 

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καταλειφός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν η αξία της ζωής έχει γίνει μόνο η επιβίωση, δυστυχώς, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που για να ζήσει θα κάνει και πράγματα που δεν αξίζουν, αλλά προβάλλονται σαν αριστουργήματα.

Σήμερα επικρατεί αυτό που πουλάει. Και μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ο σημερινό ηθοποιός πρέπει να παίζει διαρκώς σε επιτυχίες. Αυτό όμως δεν είναι Τέχνη».

«Αυτό είναι προϊόντα που πουλάνε. Η Τέχνη έχει μια αγωνία, ένα ψάξιμο, μια πνευματικότητα, ένα ρίσκο. Δεν είναι συνταγή τηλεθέασης. Όλα σήμερα είναι για πούλημα».

«Δυστυχώς το επάγγελμα του ηθοποιού έχει γίνει μόνο επάγγελμα. Ενώ, κανονικά, η δουλειά του ηθοποιού είναι λειτούργημα» υπογραμμίζει, ακόμα, ο Δημήτρης Καταλειφός στη νέα του συνέντευξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice