“Είχαν παγώσει οι σχέσεις μας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήθελε να της γράφω τραγούδια σαν της Μοσχολιού”

Στο Σου Κου Family και στον Πσσειδώνα Γιαννόπουλο μίλησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για την μουσική του πορεία αλλά και για τον λόγο που είχαν παγώσει οι σχέσεις του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το κίνημα των καταγγελιών (το ελληνικό #metoo) δεν είναι κάτι που με έχει ξαφνιάσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν περίμενα όμως αυτή την έκταση που βγαίνει προς εμάς».

«Άνθρωποι που δεν πάει το μυαλό σου μπορεί να κάνουν τέτοια πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο μουσικοσυνθέτης.

«Είχαν παγώσει οι σχέσεις μας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου ζήτησε να της γράψω τραγούδια, να της κάνω ένα δίσκο όπως έγραφα στην Μαρινέλλα και την Μοσχολιού αλλά της αρνήθηκα» αποκάλυψε, σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Παράλληλα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος μίλησε για τις μεγαλύτερες του συνεργασίες ενώ παραδέχθηκε πως ουδέποτε έχει καλέσει ο ίδιος σε δισκογραφική εταιρεία προκειμένου να του γράψει δίσκο. «Ούτε στιχουργό να μου γράψει στίχο, ούτε δημοσιογράφο να μου πάρει συνέντευξη» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «λύγισε» στον αέρα – «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας «λύγισε» στον αέρα – «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»

Με τρεμάμενη φωνή, ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε ένα περιστατικό που έζησε με μία αγαπημένη του φίλη ηθοποιό.  Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ... Διαβάστε περισσότερα
Άγριες Μέλισσες: Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

Άγριες Μέλισσες: Αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο Διαφάνι. Στη συνάντησή τους στις Άγριες Μέλισσες, κλείνουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν ... Διαβάστε περισσότερα