Για την εμπειρία που έζησε τα τρία χρόνια που σπούδασε στο Λονδίνο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Πάλλα όταν βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (13-05-2025) στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1 με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά “Άγιος έρωτας” του Alpha.
“Πήγα στο Λονδίνο για να σπουδάσω Musical Theatre. Ήταν τρία χρόνια πολύ έντονα γιατί το να είσαι σε μια ξένη χώρα, μακριά από το σπίτι σου, σε κάνει να ωριμάζεις απότομα. Να βλέπεις πόσο διαφορετικός είναι ένας λαός και με τα καλά του και με τα κακά του” δήλωσε αρχικά η Ελευθερία Πάλλα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Εκεί δεν ήμουν μόνη μου, είχα τον τότε φίλο μου που μετακομίσαμε μαζί. Μοιράζονταν τα έξοδα και υπήρχε η ασφάλεια πως είχα κάποιον από το σπίτι μαζί μου. Μ’ άρεσε όμως πάρα πολύ η εμπειρία”.
“Με άλλαξε αυτή η εμπειρία. Θα έμενα στο Λονδίνο, δεν είχα σκοπό να γυρίσω, αλλά μου έστειλαν μια πρόταση για κάστινγκ για τη σειρά “Άσε μας ρε μαμά” στον Alpha” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελευθερία Πάλλα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1.