Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζονταν για απόγευμα αλλά πάνε βράδυ!

Ετοιμάζονταν για απόγευμα αλλά πάνε βράδυ!

Αλλαγή σχεδίων με σκοπό να κερδίσουν περισσότερους τηλεθεατές, αλλά κυρίως επειδή η διαφημιστική πίτα το βράδυ είναι κατά τι μεγαλύτερη.

Ο λόγος για την εκπομπή που σχεδίαζαν στο MEGA να βγάλουν κάθε απόγευμα με παρουσιασττές τον Κώστα Γιαννακίδη και τη Δέσποινα Βλεπάκη, με τον πρώτο να έχει πορεία κυρίως στα ερτζιανά, ενώ η παρτενέρ του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συνέντευξη που έκανε για το MEGA στον Γιάνη Βαρουφάκη και η οποία διαθέτει στις “αποσκευές” της και τον τίτλο “Β’ Μις Ελλάς 2007”!

Τελικά όμως οι δύο δημοσιογράφοι δεν θα δώσουν τη “μάχη” της τηλεθέασης τα απογεύματα, αλλά…late night! Τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων αποφάσισαν τελικά η εκπομπή να βγαίνει το βράδυ και σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό οι δύο παρουσιαστές θα καλησπερίζουν το τηλεοπτικό κοινό δύο φορές τη βδομάδα, με πιο πιθανό σενάριο οι μέρες αυτές να είναι Πέμπτη και Παρασκευή.

Τα στελέχη του MEGA πήραν την απόφαση αυτή πιστεύοντας ότι το ύφος της εκπομπής τους έβγαινε πιο… νυχτερινό από απογευματινό, ενώ σημαντικό είναι ότι το βράδυ, στο prime time, υπάρχει περισσότερο διαφημιστικό ενδιαφέρον. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να “μετακομίσουν” την εκπομπή στο late prime time πριν την βγάλουν στον αέρα, κάτι που σκοπεύουν να γίνει τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και τους Κώστα Γιαννακίδη και Δέσποινα Βλεπάκη να δοκιμάζονται και στην παρουσίαση…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε