Media

Ευχαριστημένοι στον ΑΝΤ1 από το X – Factor

Γιατί αγωνιούν στο κανάλι του Αμαρουσίου- Η σκληρή μάχη της «Καθαράς Δευτέρας»

Σε… χαλεπούς καιρούς ακόμα και για τις τηλεθεάσεις, τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε ο τελικός του «X Factor» ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1. 

Το talent show έκανε μέσο όρο τηλεθέασης περίπου 34% με 35%, ενώ την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωνε ότι ο 
Σταύρος Μιχαλακάκος ήταν ο νικητής του talent show η αγωνία κορυφώθηκε και η τηλεθέασης έφτασε στο 49,5%. 

Το μόνο που τους ανησυχεί τώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι το πώς θα πάει στις τηλεθεάσεις ο τελικός του «Next Top Model» τη Δευτέρα. Μπορεί το show τους να ξεκινά στις 21:00 αλλά αγωνιούν γιατί η «Παταγονία» του MEGA θα κάνει πρεμιέρα στις 21:50. Και σίγουρα προβλέπεται σκληρή μάχη…! Τελικά, η «Καθαρά Δευτέρα» θα είναι… καθοριστική για πολλά πράγματα!
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Κουρδής κινούνται νομικά κατά του ΣΚΑΪ για το «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
«Ο σταθμός προσποιείται προσχηματικά ότι ανανεώνει το συμβόλαιο τους με τους ίδιους όρους και ταυτόχρονα αναθέτει την εκπομπή σε ένα πρόσωπο καινούριο», σημείωσε ο δικηγόρος τους
Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργος Κουρδής
19