Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Φωτεινή Πιπιλή: “Ρε τι λες τώρα; Κάτι τρέχει με εσένα;” είπα μέσα μου για την Εύα Καϊλή

Φωτεινή Πιπιλή: “Ρε τι λες τώρα; Κάτι τρέχει με εσένα;” είπα μέσα μου για την Εύα Καϊλή

“Και είδατε πως έγινε” υπογραμμίζει η Φωτεινή Πιπιλή στη νέα της συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή στην Αθηναϊδα Νέγκα και την εκπομπή του Action 24, “Καλύτερα αργά” όπου και μίλησε για την Εύα Καϊλη και το σκάνδαλο του Qatar Gate.

«Παρακολουθούσα την ομιλία της Καϊλή στην Ευρωβουλή όταν ξαφνικά σηκώθηκε και μίλησε τόσο φανατικά υπέρ του Κατάρ. Το έβλεπα live γιατί το Κατάρ ανήκει στις αραβικές χώρες, οι οποίες εξακολουθούν να είναι το δημοσιογραφικό και πολιτικό μου ενδιαφέρον.

Όταν την άκουσα να λέει αυτά τα καταπληκτικά για τον εργασιακό νόμο του Κατάρ κι ότι όλα είναι τέλεια, είπα από μέσα μου “ρε εσύ τι λες τώρα; Κάτι τρέχει με εσένα”» τόνισε η πολιτικός.

«Μιλούσα με την αδερφή μου στο τηλέφωνο κι είδα ότι συνελήφθη ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, λέω “αμάν το Κατάρ” και μου λέει η αδερφή μου “τρελάθηκες; Τι εννοείς;”. Και είδατε πως έγινε. Όταν είσαι πολιτικός, σε «διαβάζει» ο πολίτης.

 

Αν με δείτε ξαφνικά κι αρχίσω και λέω πράγματα που δεν συνάδουν με την εν γένει προσωπικότητά μου αλλά και με την υπαρκτή πραγματικότητα, τι θα σας περάσει από το μυαλό;» ανέφερε η Φωτεινή Πιπιλή.

Media Τελευταίες ειδήσεις