Σάββατο, 15 Ιουν.
31oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος ζηλεύει τις νέες επαφές της Αριάδνης

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος ζηλεύει τις νέες επαφές της Αριάδνης

Συνεχείς οι αποκαλύψεις στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Πέμπτη 23 Μαϊου και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024.

Όσα θα δούμε έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 166 (Πέμπτη 23 Μαΐου στις 21:00)

Η Ασπασία συμβουλεύει τον Δημοσθένη να μην πιέσουν τον Παρασκευά με το θέμα του γάμου, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η εμμονή της Αντωνίας προβληματίζει έντονα τον Κουράκο, ο οποίος προειδοποιεί την Ισμήνη να έχει τον νου της.

Η Κούλα προχωράει με το διαδικτυακό προξενιό και κανονίζει συνάντηση με τον υποψήφιο γαμπρό ετών 82. Ο Παρασκευάς συμμαχεί με την Ασπασία και την πείθει να καθυστερήσουν τον γάμο για δύο χρόνια. Ο Χρήστος ζηλεύει τις νέες επαφές της Αριάδνης, ενώ η Αφροδίτη προσπαθεί να την προσεγγίσει και πάλι φιλικά.

Ο Κωνσταντίνος καλεί τη Χάιδω και τη Βασιλική για να τους διαβάσει τη διαθήκη του Φίλιππου. Ο Πότης και η Άννα πηγαίνουν πάλι για σκοποβολή, αλλά αυτή τη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με παράπλευρες απώλειες.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 167 (Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:40)

Η Χρυσούλα χειρουργείται, ενώ ο Πότης και η Άννα τρέμουν μη συλληφθούν. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να καθυστερήσουν τον γάμο με τον Παρασκευά, αλλά εκείνη επιμένει. Με την παρέμβαση της Χάιδως, ο Δημοσθένης πείθεται να δώσει αναβολή στον αρραβώνα, γεγονός που εκνευρίζει την Ειρήνη.

Η Χρυσούλα κάνει οικονομικό εκβιασμό στον Πότη και την Άννα προκειμένου να μην τους κάνει μήνυση κι εκείνοι ενδίδουν. Ο Κουράκος, παράτυπα, τους αφήνει ελεύθερους για να μην αμαυρώσει το ποινικό τους μητρώο. Ο Στάθης ξεκινάει να εκπαιδεύει τον Τζον στα κτήματα, ενώ η Αθηνά αντιμετωπίζει πάλι προβλήματα με την Φιλιώ καθώς κάνει βίαια ξεσπασματα.

Ο Αποστόλης απαιτεί από τον Πότη και την Άννα να διακόψουν τη σκοποβολή, αλλά εκείνοι αρνούνται. Ο Μάνος καβγαδίζει με την Αμαλία και ξεπερνάει ξανά τα όρια.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις