Media

Γιάννης Λουκάκος για Masterchef: «Θα επέλεγα παιδί από το παιχνίδι, αλλά…»

Γιάννης Λουκάκος: “Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μαγειρικές γνώσεις, δεν θα είναι η πρώτη του επιλογή να πάει να κλειστεί 5-6 μήνες στο MasterChef”.

Στην κάμερα του Pop Up και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γιάννης Λουκάκος για το MasterChef, τις προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

«Το MasterChef είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μαγειρικές γνώσεις, δεν θα είναι η πρώτη του επιλογή να πάει να κλειστεί 5-6 μήνες μέσα σε έναν τέτοιο χώρο.

Αν σε αυτούς τους μήνες πάει σε αξιόλογα εστιατόρια θα αποκτήσει πολλαπλάσιες γνώσεις. Θα επέλεγα παιδί από το MasterChef, αλλά όχι επειδή ήταν στο MasterChef», λέει ο Γιάννης Λουκάκος και συνεχίζει:

«Ισχύει ότι έχουμε χαθεί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά είναι και πολύ φυσιολογικό. Στη φάση της ζωής που περνάω χανόμαστε ακόμα και με τους δικούς μας ανθρώπους, την οικογένειά μας, τους κολλητούς μας.

Πόσο μάλλον με ανθρώπους που έχεις συνεργαστεί και έχεις αναπτύξει σχέσεις κάποτε, αλλά μέσα στην καθημερινότητα όλο αυτό το πράγμα φθίνει».

https://youtu.be/1rTxwfEigd4

«Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά οι περισσότερες δεν ήταν ενδιαφέρουσες», αναφέρει ο Γιάννης Λουκάκος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας