Media

Γιάννης Τσορτέκης για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: Δεν τον ήξερα, δεν είχα καμία επαφή

«Αν ήταν διαφορετικό, θα ήταν άλλο το Maestro. Όλες αυτές οι ποιότητες είναι γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε την ευφυία να “κλέψει” αυτές τις στιγμές» λέει ο Γιάννης Τσορτέκης

«Αν δεν καταλάβαινα το ηχόχρωμα, θα νόμιζα ότι ήταν αστειάκι», λέει ο Γιάννης Τσορτέκης για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες του έγινε η πρόταση μίλησε ο Γιάννης Τσορτέκης. Τον σπουδαίο ηθοποιό φιλοξένησε η Αθηναΐς Νέγκα στο «Καλύτερα Αργά» τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (23.04.2025).

«Με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αν δεν καταλάβαινα το ηχόχρωμα, θα νόμιζα ότι ήταν αστειάκι. Είναι μια περίπτωση από μόνος του.

Επειδή εγώ δεν είχα ποτέ εμπλοκή με τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, πέραν των συμμετοχών μου, δεν με διακρίνει μια κοινωνικότητα στο συνάφι», περιγράφει ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Δεν έπινα ποτέ και δεν έβγαινα ποτέ σε ένα μπαράκι, δεν υπήρχε ο χρόνος. Επειδή δεν ήμουν της εμπλοκής, ήμουν αυτόνομος και ανεξάρτητος – αυτό το πληρώνω – το να χτυπάει το τηλέφωνο και να είναι ο Χριστόφορος που έτυχε να δω κάτι, δεν είχα καμία επαφή. Δεν ήξερα τον ίδιο», εξηγεί χαρακτηριστικά.

«Μου είπε να βρεθούμε και μετά μου έδωσε να διαβάσω τον ρόλο. Μου λέει “διάβασε πρώτα και τα λέμε μετά”. Το τρίτο και πιο σημαντικό ήταν γιατί είναι χαρισματικός ο Χριστόφορος;

Αυτό που βλέπουμε στο Maestro είναι ο τρόπος που κινηματογραφήθηκε. Αν ήταν διαφορετικό, θα ήταν άλλο το Maestro. Όλες αυτές οι ποιότητες είναι γιατί αυτός είχε την ευφυία να “κλέψει” αυτές τις στιγμές. Αν δεν είχε αυτή τη ματιά, αυτό δεν θα ήταν αυτό», επισήμανε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας