Τρίτη, 18 Ιουν.
32oC Αθήνα

Γιώργος Λάγιος: Αυτό ήταν μια τεράστια αποτυχία της εκπομπής

Γιώργος Λάγιος: Αυτό ήταν μια τεράστια αποτυχία της εκπομπής

«Τη συγκεκριμένη συνέντευξη δεν την εκμεταλλευτήκαμε σωστά στην εκπομπή», λέει ο Γιώργος Λάγιος.

Στην εκπομπή Breakfast@star και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Γιώργος Λάγιος. Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε η Νεφέλη Μεγκ για την Ελίνα Παπίλα και το «Είμαστε μαζί».

«Η Νεφέλη είναι φίλη. Σεβασμός σε έναν άνθρωπο που στα 25 του κάνει συνέντευξη από πρωθυπουργό. Ποιος άλλος το έχει κάνει στα 25 του; Εγώ δεν ξέρω κάποιον. Από εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτό.

Μερικές φορές ακουγόμαστε ότι έχουμε έπαρση όταν μιλάμε για τέτοια θέματα, δεν είναι έπαρση, είναι γεγονός. Οπότε, σε αυτό καλό θα ήταν να παίρνουν μια απόσταση και να λένε μπράβο», είπε ο Γιώργος Λάγιος.

Ο Γιώργος Λάγιος πρόσθεσε: «Τη συγκεκριμένη συνέντευξη δεν την εκμεταλλευτήκαμε σωστά στην εκπομπή. Από τη δική μου εμπειρία, επειδή ήμουν εκεί, έπρεπε αυτή τη συνέντευξη εμείς να την ξεζουμίσουμε, να τη ρωτήσουμε χίλια πράγματα, αλλά δεν το κάναμε. Αυτό ήταν μια τεράστια αποτυχία της εκπομπής.

   

Θεωρώ ότι και η Ελίνα ίσως είχε μία πίεση από πιο πάνω για το πώς να συζητήσει το θέμα. Δεν ήταν ελεύθερη κι εκείνη να το εκμεταλλευτεί. Τότε δεν εκμεταλλευτήκαμε το θέμα όπως θα έπρεπε, αλλά δεν σημαίνει ότι φταίει η Παπίλα».

Media Τελευταίες ειδήσεις