Media

Γιώργος Θεοφάνους για Δέσποινα Βανδή: Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες

Για τον τρόπο που τελείωσε η συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για την εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» μίλησε σήμερα (13.02.2023) ο Γιώργος Θεοφάνους στο «Πρωινό μας».

Μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες τους, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Δέσποινα Βανδή επρόκειτο να κάνουν έναν ολοκληρωμένο δίσκο μαζί. Αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν θα γίνει.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Γιώργος Θεοφάνους, απάντησε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια.

Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας.

Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο».

Σε ό,τι αφορά στην εκπομπή του στο OPEN, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, τόνισε: «Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου.

Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες.

Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο Mega. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι.

 

Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας