Media

Γιώργος Τσιαντούλας: Έχω παρελθόν με πολύ γυμνό στη σκηνή σε παραστάσεις

Ο Γιώργος Τσιαντούλας κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4». Ο 34χρονος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για την queer ταινία «Το καλοκαίρι της Κάρμεν» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ερωτηθείς από τους οικοδεσπότες του «Στούντιο 4», Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πώς αντιμετώπισε τις γυμνές σκηνές της ταινίας, ο Γιώργος Τσαντούλας απάντησε ότι είναι εξοικειωμένος.

«Η παραλία στα Λιμανάκια είναι γυμνιστών. Αυτή η παραλία είναι landmark για την queer κοινότητα και έπρεπε να αποτυπωθεί σαν μέρος της αλήθειας αυτού του τοπίου. Αντιμετώπισα τις σκηνές σαν κοστούμι. Έχω παρελθόν με πολύ γυμνό στη σκηνή σε παραστάσεις και είμαι εξοικειωμένος με αυτό τεχνικά, αλλά ήταν και το κοστούμι του ρόλου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσιαντούλας και πρόσθεσε:

«Ο Δημοσθένης είχε έναν perfomative ρόλο και είναι πολύ macho και sensual, ειδικά σε αυτή την παραλία, οπότε ήταν το τσόφλι του, το κοστούμι του. Σαν να φοράς ένα ζευγάρι παπούτσια ενός ρόλου».

«Το καλοκαίρι της Κάρμεν» είναι μία περήφανα «ξεδιάντροπη» κωμωδία με θέμα την πολυεπίπεδη φιλία μεταξύ δύο γκέι ανδρών.

Ο Νικήτας και ο Δημοσθένης περνάνε μια μέρα στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, αναπολώντας το πρόσφατο παρελθόν τους με την προοπτική να το μετατρέψουν σε σενάριο.

Η νέα ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή («Απόστρατος»), θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά την Πέμπτη, 13 Ιουνίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας