Media

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να γεράσει, δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα της»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε εκμυστηρευτεί το μεγάλο της έρωτα, δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά ο…».

Ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν γνωρίζω την τέχνη της ζωγραφικής, αλλά όταν βρίσκομαι σε δύσκολες καταστάσεις, ζωγραφίζω. Το 1991 γνώρισα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα να βρίσκομαι κοντά της.

Μου είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα και μου είπε και ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας.

Ένας ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης», είπε αρχικά ο Περικλής Αλμπάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Περικλής Αλμπάνης πρόσθεσε επίσης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Μου έλεγε “με περιμένουν στη γωνία να με λυπηθούν, εγώ δεν θα τους κάνω το χατίρι”. Δεν ήθελε να γεράσει, δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα της. Μια φορά ήθελε να φορέσει ένα τζιν και δεν κούμπωνε.

Ξάπλωσε σε κάτι καρέκλες για να είναι πιο επίπεδη η κοιλιά της, τραβούσα εγώ το φερμουάρ να ανέβει πάνω και μου έμεινε στο χέρι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10