Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ημιτελικός Survivor – Ζήτω η τηλεόραση του πανηγυριού!

Ημιτελικός Survivor – Ζήτω η τηλεόραση του πανηγυριού!

«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση του ημιτελικού του ριάλιτι επιβίωσης. Αναμενόμενο μετά την έως τώρα πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτό όμως που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν… αυτό που είδαν τα εκατομμύρια τηλεθεατές και από άποψη οργάνωσης, παραγωγής, αλλά και από άποψη παρουσίασης με τον Σάκη Τανιμανίδη να είναι κατώτερος των περιστάσεων…! Κι όχι λόγω ανικανότητας, αλλά αποδεικνύοντας ότι η… πολλή σιγουριά «τρώει» τον… τεμπέλη!

Από την αρχή, από το ξεκίνημά του το πρώτο live πρόγραμμα του «Survivor» με την παρουσία κοινού φαινόταν ότι ήταν… ατάκτως ερριμμένο στο τηλεοπτικό τοπίο. Κι όσο προχωρούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο βαρετό, με μοναδικές πινελιές «σωτηρίας» ορισμένα βίντεο από τη διαμονή των συμμετεχόντων στο νησί που γέμιζαν το πρόγραμμα και γλίτωναν τον παρουσιαστή που δεν είχε να ρωτήσει περισσότερα πράγματα από το «πώς αισθάνεσαι;», «πώς νιώθεις;», «τι θα ήθελες να πεις;»!

Ήταν σαφές ότι ο ημιτελικός στήθηκε με τη λογική «σκίζουμε, πάμε να το κάνουμε!», αφήνοντας εκτεθειμένο έτσι τον Σάκη Τανιμανίδη που όμως αποδείχτηκε ότι κι αυτός δεν είχε την προνοητικότητα να εργαστεί, να προετοιμαστεί ως όφειλε. Έτσι με τη σιγουριά και τον εγωισμό του «σαρωτικού» προγράμματος στήθηκε ένα live που θύμιζε «πανηγύρι»! Όχι σαν αυτά που γίνονται στα χωριά που με τις πλαστικές καρέκλες οι συνδαιτυμόνες πίνουν, χορεύουν και τραγουδούν υπό τους ήχους… ξεσηκωτικών τραγουδιών, καθώς αυτό είναι και «κλασσική εικόνα»… κιτς… αλλά αυθεντική!

Η εικόνα του ημιτελικού όμως θύμιζε «πανηγύρι» από αυτά που επειδή έμαθαν ότι απέναντι, στο άλλο χωριό, στήνουν πανηγύρι από τα αυθεντικά κιτς, πήραν ό,τι καρέκλες είχαν στα σπίτια, στις αυλές, τα έστησαν όλα άρον άρον, βάζοντας και τις «φίρμες» να κάθονται πρώτο πλάνο κάμερα και… είμαστε στον αέρα. Αν δεν υπήρχε η «ιστορία» από τον Άγιο Δομίνικο να είχε «χτιστεί» με καλομονταρισμένα επεισόδια τότε μετά το χθεσινό επεισόδιο, τον ημιτελικό, οι δημιουργοί του θα έπρεπε να φύγουν νύχτα από το «χωριό» για να γλιτώσουν! Γιατί μπορεί το «πανηγύρι» να γέμισε κόσμο αλλά ελάχιστοι πέρασαν καλά και σίγουρα ανάμεσά τους δεν ήταν οι περισσότεροι τηλεθεατές…!

Κρίμα για τον ΣΚΑΪ που μπορούσε να κάνει την ευχάριστη έκπληξη και να αποδείξει ότι «δεν έτυχε, πέτυχε»!
Κρίμα για τον Σάκη Τανιμανίδη που μπορούσε να αποδείξει ότι πέρα από την περιγραφή των αγώνων στον Άγιο Δομίνικο μπορεί να… επιβιώσει και ως παρουσιαστής.

Στο χέρι τους, στη συχνότητά τους, στη δουλειά τους, είναι να αποδείξουν ότι ο ημιτελικός ήταν «μια κακή στιγμή», γιατί ενώ περιδιαβαίνουν άνετα και με υπέρμετρο εγωισμό στο τηλεοπτικό τοπίο μπορεί να την πάθουν από… νομάδες που θα σκάσουν μπροστά τους πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε