Site icon NewsIT
21:16 Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ήταν μονόδρομος η απόφαση να παντρευτούμε

Για τον σύζυγο και τα παιδιά της μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξη της.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα όπου και μέσα σε όλα μίλησε με λόγια τρυφρεά για το γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και το ρόλο της ως μητέρα.

Τι είδους μαμά είσαι;

Νομίζω πως είμαι μια κανονική μαμά, που φροντίζει τα παιδιά της, τις δραστηριότητές τους κλπ. Μόνο τον τελευταίο μήνα δεν είμαι τόσο ενεργή όσο συνήθως. Ο μικρός είναι 3 ετών, αλλά με τον Μάξιμο, που είναι 9, κάναμε μία συζήτηση και κατάλαβε πως θα ήταν μόνο για ένα μήνα. Έτσι το αποφάσισα, αν και με πολλές ενοχές. Γενικά, είναι πάρα πολύ εκεί – και θέλω να είμαι εκεί, όχι επειδή το προστάζει ένας κώδικας, τον οποίο έχω έτσι και αλλιώς ως άνθρωπος, αλλά επειδή το θέλω και νιώθω ότι είναι απαραίτητο.

Τι λατρεύεις να κάνεις με τα παιδιά σου;

Να περνάμε χαλαρό, άσκοπο χρόνο σε πάρκα και παιδικές χαρές-χαλαρώνω πολύ και εγώ μέσα από αυτό-, και να πηγαίνουμε εκδρομές.

Με τον σύζυγό σου, Παναγιώτη Πιλαφά, κάνατε έναν γάμο-εξπρές, σε ελάχιστο χρόνο αφότου γνωριστήκατε, αλλά ο χρόνος σάς δικαίωσε. Ποια είναι η βάση της σχέσης σας;

Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία και η αγάπη.

Θα έλεγες πως νιώθεις ευτυχισμένη, ολοκληρωμένη;

Σε αυτήν τη φάση, θα έλεγα πως είμαι πολύ καλά. Χρειάζεται να βάλω ορισμένα πράγματα ακόμη σε τάξη, να τα οργανώσω, και κάποια όρια σε άλλα για να είμαι καλύτερα. Είναι απαραίτητο να δουλεύουμε με τον εαυτό μας και να εξελισσόμαστε για να τοποθετούμαστε καλύτερα στη ζωή και τις σχέσεις. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι πλήρης.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version