Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, πόσω μάλλον στον Τριαντάφυλλο

«Κακία και χοντράδα αυτό που είπε», λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το στούντιο, για τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Τριαντάφυλλο, αλλά και τα προσωπικά του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor κλήθηκε να απαντήσει και για την Ελένη Βουλγαράκη.

«Τι είπε ο Μαρτίκας πάλι; Κακία και χοντράδα! Καλύτερα να λείπουν αυτά τα σχόλια. Πρέπει όταν μιλάμε για γυναίκες να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί είναι και άκομψο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για τη Μαρία Αντωνά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε στη συνέχεια: «Το Survivor είναι ριάλιτι, αλλά δεν ένιωσα ότι υποβαθμίζει την αξιοπρέπειά μου.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, πόσω μάλλον στον Τριαντάφυλλο, που νιώθω ότι έχω να κάνω με ένα μικρό παιδί και τον αντιμετωπίζω με αυτόν τον τρόπο».

 

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Δεν ξέρω τα προσωπικά της Ελένης Βουλγαράκη, αλλά μπορεί όποιος πηγαίνει στην εκπομπή να βρίσκει σύντροφο και να γίνεται η ζωή του καλύτερη.

Εγώ είμαι μια χαρά στην προσωπική ζωή μου. Ενδιαφέρει κανέναν;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας